Wie is Top Thuiszorg

Top Thuiszorg bestaat uit een team van gemotiveerde verpleegkundigen en verzorgenden, die hun diensten aanbieden in de verzorgende sector. Onze inzet is verbetering te brengen in de situatie van de cliënt in zijn/haar huiselijke omgeving. Wij staan voor kwaliteit, respect en aandacht voor de cliënt. Een Top team voor Top zorg. Top Thuiszorg is een klein bureau, welke nu 20 jaar bestaat in Zandvoort.

Elke cliënt heeft zijn eigen vaste team van verzorgers. Wij kunnen tegemoet komen aan de persoonlijke wensen van de cliënt, bijvoorbeeld over de tijd dat men geholpen wil worden. Bij problemen of in geval van calamiteiten is er 24 uur iemand bereikbaar.

Iedereen die recht heeft op zorg, kan deze via Top Thuiszorg krijgen. Onze wijkverpleegkundige komt bij u thuis langs om de zorg te indiceren. Deze indicatie word naar uw zorgverzekering of het CIZ gestuurd, die deze dan bekijkt en beoordeeld. Met een pgb heeft u het heft in eigen handen als u zorg wilt inkopen waarin u de tijden, personen en werkzaamheden bepaalt.Vaak wordt gezegd dat het bij particuliere bureau's duurder is en dat men zelf veel moet bij betalen. In de afgelopen 17 jaar hebben wij heel wat cliënten geholpen. Zelden is het voor gekomen dat mensen bij moeten bij betalen. Als u nog geen indicatie heeft voor zorg en u vindt dat u dat wel nodig heeft, kunnen wij ook helpen met de aanvraag voor zorg. Indien gewenst kunnen wij u helpen met de administratie betreffende het PGB.

Top Thuiszorg is er voor mensen die zorg nodig hebben en alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit. Onder het kopje 'Ons aanbod' geven wij verdere uitleg over de zorgmogelijkheden.

Mocht u interesse hebben, komen wij vrijblijvend en kosteloos op bezoek om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wist u dat?

Als u graag zorg wilt onvangen via Top Thuiszorg kunt u vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen. Onze HBO verpleegkundige komt dan bij u thuis om te kijken wat voor hulp u nodig heeft, en kan zo nodig samen met u een PGB aanvragen.

<< vorigevolgende >>