Wat bieden wij aan

Top thuiszorg werkt met gespecialiseerde en gemotiveerde verpleegkundigen en verzorgenden die u graag ondersteunen.
Al het personeel van Top Thuiszorg hebben de benodigde diploma´s en krijgen regelmatig scholingsmogelijkheden aangeboden om bevoegd en bekwaam te blijven in hun werkzaamheden. Wij werken met een vast team personeel waardoor u niet continu een nieuw gezicht moet onthouden.

Verpleging en verzorging

Het ondersteunen, begeleiden of overnemen van hulp in de dagelijkse zorg zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Maar ook is Top Thuiszorg er voor persoonlijke aandacht en kijkt wat er binnen de zorguren mogelijk is. Top Thuiszorg werkt met alle leeftijdsgroepen en problematiek.

Terminale zorg

In een laatste levensfase bieden wij intensieve, persoonlijke en respectvolle zorg tot 24 uur per dag. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen kunnen u en de familie bijstaan in deze periode. Ook werken wij met het bedienen van mediactie pompen en pleiten wij voor een goede en intensieve samenwerking met uw huisarts om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Terminale zorg wordt door ons altijd door een kleine en vaste groep verpleegkundigen gegeven waar u eerst kennis mee zult maken.

Wist u dat?

Als u graag zorg wilt onvangen via Top Thuiszorg kunt u vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen. Onze HBO verpleegkundige komt dan bij u thuis om te kijken wat voor hulp u nodig heeft, en kan zo nodig samen met u een PGB aanvragen.

<< vorigevolgende >>