Aanbevelingen

Al jaren werk ik samen met mevrouw A. Hijner van het bureau Top Thuiszorg. Zowel bij chronische zieken thuis, die ADL-zorg nodig hebben als bij de terminale zorg, is er een zeer goede samenwerking geweest.
Zowel mevrouw A. Hijner als haar medewerkers zijn professioneel en vakkundig aan het werk.
voor Zandvoort is het een luxe dat we zo'n bureau als top thuiszorg hebben.
(bron: Dr. H. A. Scipio-blume)

Met betrekking tot het bureau top thuiszorg van mevrouw A. Hijner, kan ik u mededelen, dat ik op bijzonder prettige wijze met dit bureau heb samengewerkt bij het begeleiden van (terminale) patienten. Mevrouw A. Hijner is uitermate professioneel en vakkundig en zeer prettig naar de patienten toe.
(bron: Dr. C. A. Jagtenberg)

Persoonlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met top thuiszorg en in het bijzonder met Annemarie Hijner. zij is medisch zeer goed onderlegd en heeft goede kennis van zaken. Tevens verschaft ze altijd haar 06 nummer waardoor zij eigenlijk continu bereikbaar is. Zodra wij bellen, gaat zij naar de client toe om bij het artsenbezoek aanwezig te zijn.
(bron: Dr. C. Roeterdink)

Fysiofit Zandvoort is uitermate tevreden over top thuiszorg en promoot voor haar clienten de diensten van top thuiszorg. Korte lijnen vormen naast de kwaliteit van die zorg voor een hoge mate van efficientie. De organisatie is goed bereikbaar en speelt mede door haar betrokkenheid van verlenende zorg in op de wens van vele van mijn patienten.
Samenwerken met top thuiszorg is een verademing.
(bron: Fysiotherapeute van Loenen-martinet)

Wist u dat?

Als u graag zorg wilt onvangen via Top Thuiszorg kunt u vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen. Onze HBO verpleegkundige komt dan bij u thuis om te kijken wat voor hulp u nodig heeft, en kan zo nodig samen met u een PGB aanvragen.

<< vorigevolgende >>